Vi har lukket Grundlovsdag​

​✓​ TIL SMÅ OG STORE VIRKSOMHEDER

✓​ MERE END 30 ÅRS ERFARING

✓ GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

​Equalizer værktøj forhandles og udlejes

Er du på udkig efter hydraulikværktøj til din virksomhed, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Nordjysk Hydraulik Industriværktøj ApS i Esbjerg tilbyder vi både salg og udlejning af industriværktøj, herunder også hydraulikværktøj, til både små og store virksomheder.

Vi har mere end 30 års erfaring inden for vores fag, og vi er stolte over at være den eneste leverandør af Equalizer hydraulikværktøj i hele Danmark.

Vores sortiment af produkter fra Equalizer

Vi forhandler og udlejer et bredt og velassorteret sortiment af produkter fra Equalizer, herunder blandt andet flangespredningsværktøjer, der er særligt udviklet til at forenkle vedligeholdelsen af flangefuger.​

Disse flangespredningsværktøjer kan ved hjælp af både mekanisk og hydraulisk kraft adskille flanger, og det gælder både store, små og mellemstore flangefuger.

Det betyder, at du eller dine medarbejdere ikke længere behøver at bruge hamre, reb, remskiver eller lignende, men i stedet for hurtigt og effektivt kan benytte jer af produkterne fra Equalizer.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores sortiment, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende og skræddersyet tilbud på enten køb eller leje af hydraulikværktøjet fra Equalizer.

Vi står også til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, såfremt du har behov for det, hvis du for eksempel er i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge til at udføre en specifik opgave.​

OM OS

NHI er en mindre danskejet virksomhed, som har specialiseret sig i hydrauliske værktøjer. NHI udlejer hydrauliske værktøjer og forhandler Enerpac.

ERFARING

Virksomheden har mere end 30 års erfaring inden for hydrauliske værktøjer. Kombineres denne viden med eget serviceværksted, finder vi de mest optimale løsninger.​

VÆRKSTED

I mere end 15 år har NHI været autoriseret forhandler af Enerpac hydrauliske værktøjer. Og for Dem som kunde, giver det nogle klare fordele.

KONTAKT OS

Ring, fax eller mail os nu :

Telefon: 98 11 13 33
E-mail: nhi@nhi.dk