Hos NHI Hydraulik og Industriværktøj tilbyder vi professionelt spændeværktøj i høj kvalitet til virksomheder i lokalområdet her i Esbjerg samt hele Danmark. Vi er yderst erfarne inden for vores branche, da vi har mere end 30 års erfaring med hydrauliske værktøjer.

Spændeværktøjer bliver typisk anvendt til flangebespænding og bespænding af vindmøller i alle størrelser samt turbiner af forskellig karakter. Søger du robust og solidt værktøj til dine arbejdsopgaver, er vi parate til at hjælpe med høj service og ikke mindst produkter i høj kvalitet.

Langtidsholdbart spændeværktøj til professionelle

Går du op i kvalitet, og skal det være spændeværktøj, der holder i rigtig mange år, er vi det rette sted at henvende sig.​

Vi har den faglige indsigt og erfaring til at rådgive dig bedst muligt om vores forskelligartede løsninger, så du får den lige præcis det værktøj, du står og mangler til netop din opgave.

Har du brug for hjælp, kan du altid tage os med på råd, således at vi sammen kan finde det helt rigtige spændeværktøj til formålet. Vi har eget værksted og kan derfor også hjælpe med reparation af alle løsninger.

Kontakt os for at høre mere

Vil du høre om spændeværktøj og de mærker, vi tilbyder, kan du kontakte os for at høre mere på telefon 98 11 13 33 eller på nhi@nhi.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

​Nøgle, Serie W-serien

​Low Profile kassetter med invendig sekskant.

Nøgle, S-serien

​Hydrauliske momentspændere med udvendig firkant drev.

​Flangeværktøjer

Flange Alignment Tools.

Kontakt Nordjysk Hydraulik Industriværktøj ApS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Adresseoplysninger

Østervangsvej 37, 6715 Esbjerg N

Klik her for rutevejledning

CVR: 13480036

Kontaktoplysninger

Telefon: 98 11 13 33

E-mail: nhi@nhi.dk

Indhent et tilbud.

Nordjysk Hydraulik Industriværktøj ApS

NHI er en mindre danskejet virksomhed, som har specialiseret sig i hydrauliske værktøjer. NHI udlejer hydrauliske værktøjer og forhandler Enerpac.