​✓​ TIL SMÅ OG STORE VIRKSOMHEDER

✓​ MERE END 30 ÅRS ERFARING

✓ GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

​Hydratight værktøj til salg eller leje

Er du på udkig efter hydraulikværktøj fra leverandøren Hydratight, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Nordjysk Hydraulik Industriværktøj ApS finder du nemlig den eneste leverandør af disse produkter i hele Danmark, og vores virksomhed er beliggende i Esbjerg. Herfra både sælger og udlejer vi forskellige typer hydraulik- og industriværktøj til både små, mellemstore og store virksomheder i hele landet.

Vi har over 30 års erfaring inden for vores branche, og vi kan dermed sikre dig korrekt og professionel rådgivning, hvis du har behov for det.

Hydrauliske boltspændere med topside fra Hydratight

Det er i særdeleshed de populære hydrauliske boltspændere med topside fra Hydratight, som vi i høj grad forhandler til vores kunder.​

En af de helt store fordele ved lige netop disse boltspændere er, at du kan opnå den helt samme forspænding i enkelte såvel som flere fastgørelseselementer på samme tid.

Kontakt os og få rådgivning eller indhent et gratis tilbud

Har du brug for professionel og kompetent rådgivning eller vejledning i forbindelse med valg af værktøj fra Hydratight, har du brug for yderligere information, eller kunne du tænke dig at indhente et gratis og uforpligtende tilbud på enten køb eller leje af værktøjet, så hører vi altid gerne fra dig.

Vi står klar til at sikre os, at du får den helt rigtige løsning til din virksomhed, og med vores mere end 30 årige erfaring kan du være helt tryg ved vores rådgivning. Vi er landets eneste forhandler af værktøj fra Hydratight.​

OM OS

NHI er en mindre danskejet virksomhed, som har specialiseret sig i hydrauliske værktøjer. NHI udlejer hydrauliske værktøjer og forhandler Enerpac.

ERFARING

Virksomheden har mere end 30 års erfaring inden for hydrauliske værktøjer. Kombineres denne viden med eget serviceværksted, finder vi de mest optimale løsninger.​

VÆRKSTED

I mere end 15 år har NHI været autoriseret forhandler af Enerpac hydrauliske værktøjer. Og for Dem som kunde, giver det nogle klare fordele.

KONTAKT OS

Ring, fax eller mail os nu :

Telefon: 98 11 13 33
E-mail: nhi@nhi.dk