Momentværktøj fra RAD til alle former for industri​

RAD er førende inden for udvikling og produktion af pneumatisk, batteridrevent og elektronisk momentværktøj, hvor især de patenterede reduktionsdrev med planetgear er blevet et helt varemærke inden for high tech-udviklingen.

Momentværktøj fra RAD Torgue Systems er med andre ord blevet perfektioneret gennem de sidste 20 år, og derfor betragtes RAD som et kvalitetsmærke inden for momentværktøj, fordi det har en stor nøjagtighed og pålidelighed.

Vores nøjagtige momentværktøj bliver fremstillet af RAD

​Vores momentværktøj bliver fremstillet af RAD i Canada, og deres momentværktøj bliver blandt andet anvendt inden for vindkraft, minedrift, el-produktion og luft- og rumfart samt inden for olie- og gasrelaterede industrier. Al industri, der har brug for spændeværktøj med høj grad af nøjagtighed, kan benytte dette værktøj.

RAD tilbyder kontrolleret moment i sit momentværktøj, hvor sikkerheden er på forkant, og hvor der er fuld sporbarhed af kvalitetskontrolsystemerne. Funktioner som blandt andet datalogning, hvor der er mulighed for at udskrive hver enkelt boltspændingsjob, giver et bedre billede af testresultater, ligesom det både forenkler og effektiviserer arbejdet.

RAD Torgue Systems tilbyder en bred vifte af momentværktøj til drejning, som er egnet til mange forskellige opgaver og applikationer. Værktøjet er drevet af pneumatik, batteri (li-ion) og enten en elektrisk motor eller en elektrisk servomotor.​​

RAD har et stort udvalg af forskelligt momentværktøj

Vi kan blandt andet levere følgende momentværktøjer:

Se katalog Klik her​

​Kontakt gerne os hos Nordjysk Hydraulik Industriværktøj ApS i Esbjerg for at høre mere om vores momentværktøj fra RAD, som vi kan levere overalt i hele Danmark. Du kan ringe på telefon 98 11 13 33 eller skrive til nhi@nhi.dk.

Kontakt Nordjysk Hydraulik Industriværktøj ApS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Adresseoplysninger

Østervangsvej 37, 6715 Esbjerg N

Klik her for rutevejledning

CVR: 13480036

Kontaktoplysninger

Telefon: 98 11 13 33

E-mail: nhi@nhi.dk

Indhent et tilbud.

Nordjysk Hydraulik Industriværktøj ApS

NHI er en mindre danskejet virksomhed, som har specialiseret sig i hydrauliske værktøjer. NHI udlejer hydrauliske værktøjer og forhandler Enerpac.