NHI partnerskab med den canadiske leverandør RAD

NHI supplerer således Enerpac produkter med RAD drejningsmoment værktøjer til boltspænding.​

For os er det et stort skridt i den rigtige retning til at konsolidere vores position på offshore og vindmølle markedet som en af ​​landets førende ekspertisecenter inden for vores branche.​​

RAD ® Moment Systems er en canadisk mærke kvalitet og repræsenterer nogle af de bedste værktøjer på markedet i dag. For NHI betyder det, at vi kan levere et bredere produktsortiment, med endnu større tilpasning til krævende kunder i sværindustrien.

Vi har i mange år set en tendens, hvor kunderne er mindre tilbøjelige til at shoppe rundt efter de billigste løsninger og i stedet kræve komplette løsninger af høj kvalitet i alle aspekter fra én leverandør. Nu da vi har fået agenturet for RAD Torque Systems, er det svært at se, at nogle andre i branchen kan tilbyde den samme bredde og kvalitet som os.​

I forbindelse med indgåelsen af ​​kontrakten, var det europæiske leder af RAD, Marcel Birkhoff i Danmark, og han fortæller, at det ikke var en tilfældighed, at valget faldt på NHI da de skulle vælge en strategisk samarbejdspartner i Danmark og udtaler:

Efter vores mening er der ingen i Danmark, der kan levere til den tunge industri på et sådant niveau, og jeg er overbevist om, at et brand som RAD tilgodeses her. De har et stort lokalt netværk, teknologisk ekspertise og et fremragende ry .

Kontakt Nordjysk Hydraulik Industriværktøj ApS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Adresseoplysninger

Østervangsvej 37, 6715 Esbjerg N

Klik her for rutevejledning

CVR: 13480036

Kontaktoplysninger

Telefon: 98 11 13 33

E-mail: nhi@nhi.dk

Indhent et tilbud.

Nordjysk Hydraulik Industriværktøj ApS

NHI er en mindre danskejet virksomhed, som har specialiseret sig i hydrauliske værktøjer. NHI udlejer hydrauliske værktøjer og forhandler Enerpac.