Vi har lukket Grundlovsdag​

​✓​ TIL SMÅ OG STORE VIRKSOMHEDER

✓​ MERE END 30 ÅRS ERFARING

✓ GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

NYHEDSARKIV

NHI partnerskab med den canadiske leverandør RAD .

NHI supplerer således Enerpac produkter med RAD drejningsmoment værktøjer til boltspænding.

For os er det et stort skridt i den rigtige retning til at konsolidere vores position på offshore og vindmølle markedet som en af ​​landets førende ekspertisecenter inden for vores branche.

RAD ® Moment Systems er en canadisk mærke kvalitet og repræsenterer nogle af de bedste værktøjer på markedet i dag. For NHI betyder det, at vi kan levere et bredere produktsortiment, med endnu større tilpasning til krævende kunder i sværindustrien.

Vi har i mange år set en tendens, hvor kunderne er mindre tilbøjelige til at shoppe rundt efter de billigste løsninger og i stedet kræve komplette løsninger af høj kvalitet i alle aspekter fra én leverandør. Nu da vi har fået agenturet for RAD Torque Systems, er det svært at se, at nogle andre i branchen kan tilbyde den samme bredde og kvalitet som os.

I forbindelse med indgåelsen af ​​kontrakten, var det europæiske leder af RAD, Marcel Birkhoff i Danmark, og han fortæller, at det ikke var en tilfældighed, at valget faldt på NHI da de skulle vælge en strategisk samarbejdspartner i Danmark og udtaler:

Efter vores mening er der ingen i Danmark, der kan levere til den tunge industri på et sådant niveau, og jeg er overbevist om, at et brand som RAD tilgodeses her. De har et stort lokalt netværk, teknologisk ekspertise og et fremragende ry .

OM OS

NHI er en mindre danskejet virksomhed, som har specialiseret sig i hydrauliske værktøjer. NHI udlejer hydrauliske værktøjer og forhandler Enerpac.

ERFARING

Virksomheden har mere end 30 års erfaring inden for hydrauliske værktøjer. Kombineres denne viden med eget serviceværksted, finder vi de mest optimale løsninger.​

VÆRKSTED

I mere end 15 år har NHI været autoriseret forhandler af Enerpac hydrauliske værktøjer. Og for Dem som kunde, giver det nogle klare fordele.

KONTAKT OS

Ring, fax eller mail os nu :

Telefon: 98 11 13 33
E-mail: nhi@nhi.dk